DPF Doctor

De JLM DPF / Roetfilter Dokter is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke DPF-specialisten die nauwkeurig uw DPF-probleem en eventuele onderliggende fouten kunnen diagnosticeren die het DPF-probleem in de eerste plaats hebben veroorzaakt.

Wij zullen u adviseren over de eerste reden van uw DPF probleem.
Natuurlijk zullen we repareren en uiteindelijk geven we u een aantal eerlijke advies over hoe het beste uit uw DPF uitgerust voertuig te krijgen.

Onze DPF artsen dragen allemaal meerdere professionele diagnostische hulpmiddelen, alsmede de vaardigheden die nodig zijn het aanbieden van de snelste en meest efficiënte service.

De jlm DPF Doctor Network wordt gerund door professionele diagnostiek technici. Al onze agenten worden gecontroleerd voordat ze worden geaccepteerd in ons netwerk. Wij accepteren alleen full-time professionele voertuig technici die zijn ervaren in diagnostische fout vinden.

Eenmaal geaccepteerd, moeten ze onze jlm DPF Doctor Advanced DPF diagnostiek training voltooien, georganiseerd op verschillende locaties over de hele wereld. Trainingen maken deel uit van een continu proces om een grondige kennis van de nieuwste DPF-technologie en de daarmee samenhangende problemen te waarborgen.

Het DPF Doctor Network werd oorspronkelijk opgericht door Darren Darling van https://www.The-DPF-Doctor.com, in het Verenigd Koninkrijk. Darren is een DPF expert met vele jaren ervaring in het oplossen van DPF problemen en het netwerk heeft aangetrokken enkele van de toonaangevende diagnostiek van het Verenigd Koninkrijk technici.
Het bestaande DPF Doctor Network in Engeland werkt al met een groeiend succes.

Darren en jlm smeermiddelen gebundeld krachten tijdens het einde van 2017. Deze samenwerking vormde een solide ruggengraat van ons wereldwijde netwerk en stelt ons in staat te houden op het snijvlak van diagnostiek procedures met onze voortdurende dealer training/support programma.

Door de lancering van het International jlm DPF Doctor Network bieden wij dezelfde succesformule uitsluitend aan alle andere jlm importeurs/distributeurs. JLM smeermiddelen B.V. is de hoofddirecteur van het International jlm DPF Doctor Network.